Hva innebærer det å være en ambassadør for My Furbaby?

Vi blir stadig kontaktet av personer som ønsker et samarbeid med oss. På denne siden kan du lese litt om hva det vil innebære å være ambassadør for My Furbaby. 

Som ambassadør er du en del av et team med flere hvor du i hovedsak skal reklamere for produktene i nettbutikken. Du representerer My Furbaby som merkevare og vi setter stor pris på ditt engasjement. 

Du vil være en av de første som får vite om nye produkter, teste nye produkter og du deltar i å utvikle nye produkter og varer som du finner i nettbutikken. My Furbaby er avhengig av at du som ambassadør ønsker å fremme merkevaren og at du aktivt bidrar til at flest mulig får vite om nettbutikken gjennom blant annet markedsføring i dine egne kanaler og engasjement i My Furbaby sine kanaler. 

Det vil bli skrevet en kontrakt for samarbeidet slik at begge parter har like forventninger til hva samarbeidet skal innebære. Kontrakten er individuelt tilpasset hver enkelt slik at samarbeidet skal bli best mulig. 

Kunne du tenke deg å bli ambassadør for My Furbaby? Da kan du sende oss en e-post med litt informasjon om kontoen din og hva som kan forventes av innhold på den. Vi ønsker også at du oppgir ditt fulle navn og alder (20+) da det er deg vi skal samarbeide med. Og sist, men ikke minst, må du huske å fortelle oss om pelsbarnet ditt!

Vi garanterer ikke at du vil bli en del av vårt team ved å sende oss en e-post, men vi ser frem til å høre fra deg! 

E-post: post@myfurbaby.no
Les mer under “Er du vår nye ambassadør?”

Våre ambassadører

Våre ambassadører finner du på Instagram og under her vil du kunne lese litt om hver av de. 
De har hver sin personlige rabattkode som gir følgerne deres -10% på bestillingen i nettbutikken. 

@mollythedal

Rabattkode: MOLLY10

En solskinnsdag i mai 2020 hentet vi dalmatineren Molly hjem, bare 8 uker gammel. Jeg bestemte meg allerede da for at jeg ville begynne med foto og instagram kontoen vår ble startet. I løpet av de 2 årene har kontoen vokst noe enormt! Vi har nå over 60k følgere fra hele verden og det har gitt oss vennskap for livet!

Jeg elsker å dele bilder, reels og stories fra hverdagen vår her oppe i nord!

Noe av det første jeg bestilte til Molly som valp var ID-tags fra My Furbaby. Jeg hadde fra starten av en drøm om å en gang starte et samarbeide med My Furbaby! Den drømmen gikk i oppfyllelse i januar 2021 og siden den gang har vi vært en del av teamet. Molly har mer utstyr fra My Furbaby enn jeg kan telle på to hender og jeg får aldri nok! Produktene er av god kvalitet, håndlaget i Norge og tilpasses akkurat slik jeg vil ha det. Favorittproduktet er hvilket som helst halsbånd i biothane! Jeg elsker sterke farger til Molly og jeg synes det er gøy å matche fargene til naturen, som for eksempel blomster!

@alfredthedachs

Rabattkode: ALFRED10

I juni 2019 hentet jeg min første egne hund i Tromsø. Han heter Alfred og er en langhåret dvergdachs full av personlighet. Som fotoentusiast puttet jeg han fort foran linsa. Sammen har vi vært gjennom en bratt læringskurve og det var først og fremst det fototekniske som var motivasjonen.

Kontoen vokste og vi har fått oss venner fra hele verden. Vi elsker å dele Reels og bilder fra våre eventyr i naturen, både sommer og vinter. I 2021 kom også huskyen Copper inn i livene våre. Han er 13 år og med på alt.  

Vi har samarbeidet med My Furbaby helt siden februar 2020 og gjett om vi er stolte av det. Jeg visste at hvis jeg skulle finne på å samarbeide med noen om produktbilder og innhold, måtte det være produkter av god kvalitet og noe som Alfred ville bruke i det daglige. My Furbaby var midt i blinken! Mitt favorittprodukt er halsbåndene i biothane. Spesielt de i jordtoner som matcher alt det vakre en kan finne i naturen.

@nellyfurstaffy

Rabattkode: NELLY10

Nelly er en blid, morsom og sta stafforshire bull terrier tispe på snart fem år! I mine øyne er hun verdens herligste og fineste staffe frøken, og oppfyller alle kravene som menneskets beste venn. Nelly er en veldig motivert og arbeidsom frøken, og trives best når hun får jobbe – både fysisk og psykisk. En tur med mye trekking og løping står øverst på listen som favoritt aktivitet, sammen med rally-lydighet.

Vårt desidert mest brukte My Furbaby produkt er Explore kobbel. Dette har vi i ulike lengder (3 meter til skogsturer og 1,8 meter til hverdagsturer og treningsøkter). Vi har også ID-Brikker på alle seler og halsbånd som en ekstra sikkerhet. Den kombinerte godbit-tasken blir også brukt hver dag, både til turer, trening og søk.

Vi er ufattelig stolte av å være ambassadører for et så unikt merke, som har flotte produkter av høy kvalitet til alle hunderaser. Det er selvsagt et stort pluss at eieren og utvikleren av My Furbaby er så ufattelig dyktig og at hun strekker seg langt for å imøtekomme våre personlige ønsker med tanke på produkter. 

@siriogdelta

Rabattkode: SIRIOGDELTA10

Bilde og tekst kommer snart

@thewildtails

Rabattkode: WILDTAILS10

Bilde og tekst kommer snart

@whiteswisspack

Rabattkode: WHITESWISS10

Jeg laget min instagramkonto når jeg fikk min første hund, en Hvit Sveitsisk Gjeterhund. Men det var først 4 år senere, når jeg skaffet meg hund nr to, (derav navnet «whiteswisspack») at kontoen begynte å vokse. Nå har jeg dessverre kun én hund igjen, men Dzeko og jeg fortsetter med kontoen vår. Vi koser oss sammen på lange turer, med bikejoring, på camping og på sup-brett.

Samarbeidet vårt med My Furbaby startet for 2 år siden (i 2020) når jeg fikk øynene opp for de fine og spesielle ID-Brikkene som Kristine lager. Et annet favoritt produkt hos meg fra My Furbaby er et leiebånd som heter «Explore – Leiebånd – Sepia», jeg liker det spesielt fordi det er håndlaget og veldig pent, og derfor passer veldig godt å bruke på litt «penere» photoshoots med Dzeko! 

Er du vår nye ambassadør?

Vi ønsker nå å utvide med tre nye!

Er du aktiv på sosiale medier, genuint interessert i My Furbaby og har stor interesse i utstyr til hunden din av høy kvalitet? 
Da ønsker vi gjerne å høre fra deg. Det er et stort pluss om du allerede er kjent med produktene våre og om du har produkter fra vår nettbutikk. 

Hvor mange følgere du har har ingen betydning, det viktigste er at du er engasjert med følgerne dine og My Furbaby. 

Produktene vi produserer selv ser for mange ut til å være for fine og som kun kan brukes på en bytur. Dette stemmer selvfølgelig ikke! Våre håndlagde produkter er unike og av høy kvalitet. De kan brukes året rundt og på alle turene du har med hunden din. 

Vi ønsker ambassadører som kan representere hele utvalget vi har i nettbutikken, både produkter som vi lager selv, andre merker og fremtidige produkter vi tar inn i vår nettbutikk. 

nb_NO