Return policy

Merk at alle produkter som er håndlaget av My Furbaby er spesiallaget til hver ordre av dine valg og til de unike målene din hund har. Vær også oppmerksom på at alle de håndlagde produktene fra oss er unike, de kan derfor gjerne se noe ulike ut enn bildene postet i nettbutikken eller på sosiale medier.

Produkter som ikke er vårt eget håndlagde merke, men andre produkter eller merker vi fører har vanlig returrett i 14 dager etter at våren er mottatt. Produkter som returneres skal være i den emballasjen det kom i, de må ikke være brukt og må være fri for lukt. 

Vennligst merk! Har du bestilt produkter vi lager for hånd kan du dessverre ikke angre eller kansellere kjøpet av disse produktene om vi allerede har startet på dem. 

Salgsvarer
Det er kun ordinære varer som kan refunderes Salgsvarer kan dessverre ikke returneres for refusjon. 

 

Ønsker du å kansellere din bestilling må du gi beskjed så fort som mulig på post@myfurbaby.no.

Defective products

You have the right to contact us within three days after receiving the products by sending us an email. 

Dersom du har fått din ordre og du merker at den er i feil størrelse, kan vi ikke tilby deg retur- eller bytterett hvis feilen ligger i dine hender. Vær nøye og dobbeltsjekk informasjonen (mål, navn, telefonnumre osv) du gir oss når du bestiller! Har vi gjort en feil vil vi selvfølgelig rette opp i dette. 

Send oss en mail om du er usikker og vi vil prøve å hjelpe deg så godt vi kan! 

Please include this:

  • Order number
  • Pictures
  • A good and detailed description of what is wrong

My Furbaby does not take responsibility for damage or defects that have occurred during transport or after delivery of the goods, this also includes damage caused due to incorrect use.

 

en_US