Merker

Oversikt over merkene vi fører

Både merkene og produktene vi fører i vår nettbutikk og showroom er nøye utvalgt. Vårt fokus er kvalitet, funksjonalitet og design. Er det produkter eller merker du skulle ønske var til salgs i vår nettbutikk? Eller har du kanskje vært innom en annen butikk som fører merker du ikke finner i Norge? Ta kontakt med oss og fortell oss hva du ønsker deg. Vi er stadig på utkikk etter nye produkter og merker som vi kan tilby kundene våre. 

My Furbaby er vårt egne håndlagde merke med produkter av høy kvalitet. Disse produktene er starten på denne nettbutikken. Det er et stort utvalg av funksjonelle produkter av høy kvalitet. Produktene lages av Kristine, eieren av nettbutikken, i vårt showroom på Linnegrøvan i Søgne. 

Cloud7 er et tysk merke hvor produktene er av høykvalitets og bærekraftige materialer. Produktene har vunnet mange internasjonale designpriser. Produktene designes i deres egne studio og produseres i samarbeid med spesialiserte produsenter fra tekstil-, skinn- og keramikk sektoren. 

Ficcaro er en serie av godbiter fra Danmark, som kan gis til både hund og katt. Du finner et stort utvalg av denne serien med mange ulike smaker. Godbitene passer utmerket til hund eller katt med allergier da de er naturlige med få ingredienser.  

TassaFritt er en liten svensk familiebedrift som eies av Robin og Kerstin. De selger sunne svenske og naturlige produkter, som er trygge og av god kvalitet. De velger svenske ingredienser til sine produkter og på denne måten støtter de også svenske gårder. 

Whimzees er fra og blir produsert i Nederland. Deres fokus er å levere den høyeste kvaliteten på produkter for kjæledyr. Naturlig tyggebein, laget av kun seks primære ingredienser. Ingen kunstige ingredienser, smaker eller tilsetningsstoffer.

Orbiloc er et danskprodusert merke som er blitt kjent for sine LED-lys av høy kvalitet for å holde både dyret og deg trygge og synlige i mørket. Synlige opp til 5km, vanntett ned til 100 meters dyp, tåler et trykk på 100kg samt at det er produsert i Danmark. 

Kau-Stix har sunne og trygg tyggebein til hunder. Tyggepinnene er laget av 100% gevir fra hjort som kommer fra Østerrike. De består av ca. 54% kalsium, som er bra for beinstrukturen. Det inneholder også ca. 44 % organiske stoffer hvor det finnes rike mineraler. Disse tyggepinnene vil vare lenge, så hunden kan nyte det i lang tid. 

 

 

Produktene fra WildWash er håndlaget i England med diverse urter, planter og essensielle oljer. Deres ideologi er at hund og menneske fortjener samme kvalitet på kosmetikk, og de er derfor 100% gjennomsiktige hvilke ingredienser som er i deres produkter. På hvert enkelt produkt vil du derfor finne en komplett ingrediensliste. 

Up Dog Toys holder til i Seattle, og de streber etter å designe fine og funksjonelle produkter, samt bringe moderne produkter til glade hunder og eiere. Laget med evig kjærlighet i tankene, håper de at du og hunden din nyter produktene deres og fortsetter å bygge gode minner.

Pala Pets er et Finsk merke som produserer hundefôr og godbiter. Produktene er lufttørket ved lav temperatur for å bevare alle de gode næringsstoffene i produktene. Råvarene har kvalitet beregnet til mennesker og kommer fra nordiske og Europeiske land. My Furbaby er stolt av å være eneste forhandler i Norge!