Om oss

Mitt navn er Kristine, og jeg har en stor kjærlighet for hunder. Nero, min andre hund, er han som startet dette eventyret!

My Furbaby startet som en liten hobby der jeg prøvde å lage litt forskjellige ting til Nero. Han er en liten blandingshund og jeg slet med å finne utstyr som passet vår hverdag. Jeg lagde en hundesele og et leiebånd, og det var starten på dette eventyret!

Det gleder meg når jeg ser andre mennesker og hunder glade! Derfor ønsker jeg å tilby unike produkter som gir det lille ekstra. Jeg syntes utvalget i norske dyrebutikker er likt og det er vanskelig å finne noe som passer. Dette vil jeg bidra til å endre!

Hvert eneste produkt lager jeg for hånd. Jeg bryr meg svært mye om kvalitet og funksjonalitet, og dette er noe jeg hele tiden vil jobbe med. Derfor er jeg også veldig glad for tilbakemeldinger eller et bilde av hunden din i sitt nye utstyr. 

Som nevnt står kvalitet i høysetet, derfor er både materialer og nye produkter nøye gjennomtenkt og testet før de lanseres i nettbutikken. Jeg ønsker at du skal kunne bruke mine håndlagde produkter i lang tid fremover. 

STUDIO

I september 2020 flyttet jeg produksjonen min fra stuebordet og inn i et eget studio, og åpnet mitt første showroom. En drøm gikk i oppfyllelse!

Jeg har dessverre ikke ordinære åpningstider, men jeg tar gjerne i mot besøk. Send meg en melding på sosiale medier eller en mail, så avtaler vi et tidspunkt som passer.

Jeg tar dessverre ikke i mot besøk nå pga. korona situasjonen.

Adresse: Linnegrøvan 33, 4640 Søgne

Lurer du på noe?
Send oss en mail

nb_NO