Om oss

Mitt navn er Kristine, og jeg har en stor kjærlighet for hunder. Hunden min Nero er han som startet dette fantastiske eventyret!

My Furbaby startet som en liten hobby der jeg prøvde å lage litt forskjellig utstyr til Nero. Han er en liten blandingshund og jeg slet med å finne utstyr som passet vår hverdag. Jeg lagde en hundesele og et leiebånd, og det var starten på denne reisen!

Det gleder meg når jeg ser andre mennesker og hunder glade! Jeg å tilby unike produkter som gir det lille ekstra. Jeg syntes utvalget i de fleste norske dyrebutikker er likt og det er vanskelig å finne noe som passer. Dette vil jeg bidra til å endre!

I denne nettbutikken vil du finne produkter jeg lager for hånd. Jeg bryr meg svært mye om kvalitet og funksjonalitet, og dette er noe jeg hele tiden jobber med. Derfor er jeg også veldig glad for tilbakemeldinger eller et bilde av hunden din i sitt nye utstyr. 

Som nevnt står kvalitet i høysetet, derfor er både materialer og nye produkter nøye gjennomtenkt og testet før de lanseres i nettbutikken. Jeg ønsker at du skal kunne bruke mine håndlagde produkter i lang tid fremover.

I 2021 tok jeg inn andre produkter i nettbutikken og målet er en unik nettbutikk med produkter av høy kvalitet.

STUDIO

I september 2020 flyttet jeg produksjonen min fra stuebordet og inn i et eget studio, og åpnet mitt første showroom. En drøm gikk i oppfyllelse!

Jeg har dessverre ikke ordinære åpningstider, men jeg tar gjerne i mot besøk. Send meg en melding på sosiale medier eller en mail, så avtaler vi et tidspunkt som passer.

Besøksadresse:
Linnegrøvan 33, 4640 Søgne

Postadresse:
Furumoen 4c, 4640 Søgne

Lurer du på noe?
Send oss en mail