Pala godbiter – 100% rent

Godbiter Matplassen

Pala godbiter – 100% rent

Pala har en helt egen serie med rene godbiter. Ingredienslisten er kort, da produktet er laget 100% av én råvare. Godbitene har ulike smaker, hele 6 forskjellige, så her bør du kunne finne en ny favoritt til hunden (eller katten!). Ja du leste riktig, katter kan også ha disse produktene. Godbitene passer for hunder i alle aldre, fra valp til voksne og senior hunder. Bitene er ca. 1x1cm, den er myk og kan lett brytes i mindre biter og egner seg derfor også som treningsgodbit da du kan bestemme størrelsen selv. Da godbitene er fulle av smak, er de også svært populære selv blant kresne hunder.

Hvordan er det produsert?
Godbitene er lufttørket i små partier ved lav temperatur i Estland. Råvarene er fra land i EU og de nordiske landene. Kvalitet er viktig for Pala og derfor er produktene laget av råvarer som har ypperste kvalitet. De inneholder ingen konserveringsmidler, fyllstoffer eller tilsetningsstoffer. Det liker vi!

Oppbevar pakningen på et tørt og kjølig sted. Hold posen lukket etter åpning og bruk innholdet innen 2 uker. Oppbevares på et kjølig og tørt sted.

Dette var litt om godbitene, følg med for gjennomgang av fôret.